Tervetuloa TTS valmennukseen!

Valmennusta tarjotaan kaiken ikäisille tennisseuran jäsenille. Jos et ole vielä jäsen ja haluat valmennukseen, voit silti ilmoittautua ohessa olevan linkin kautta. Sinut lisätään automaattisesti jäseneksi. Kaikki valmentajamme ovat Suomen Tennisliiton koulutuksen käyneitä tennisohjaajia, seura- tai kilpavalmentajia.

Lapset ja nuoret

Valmennus tapahtuu taitotason mukaisissa ryhmissä. Käytämme valmennuksessa Suomen Tennisliiton tenniskoulumallia, joka takaa monipuolisen ja laadukkaan ohjelman kehittymiseen.

Alussa harjoituksia on 1 kerta viikossa ja harrastuksen kehittyessä enemmän kilpailemisen suuntaan harjoitusmäärätkin nouset asteittain 4-5 kertaan viikossa.

Junioreille järjestetään paljon yksilö- ja joukkuekilpailuja seuran puitteissa joissa on turvallista aloittaa.

Aikuiset

Yli 18-vuotiaille, ei yläikärajaa.
Harjoitukset 1-2 kertaa viikossa, arki-iltaisin pääosin alkaen klo 20 ja viikonloppuisin. Mahdollisuus osallistua seuran sisäiseen pelisarjaan.

Kaikki viime kaudella valmennuksessa olleet on automaattisesti laitettu ryhmiin.

Ilmoittautuminen

HINNAT  2017-2018

Valmennukseen sitoudutaan koko kaudeksi ja se laskutetaan kausittain.

Valmennuskauden kokonaishinta riippuu mm. valmennusviikkojen määrästä, valmentajien määrästä, ryhmän tasosta, tunnin pitopaikasta, onko tunti arki-iltana vai viikonloppuna. Lisäksi hinnoissa on valmiiksi hyvitettynä mahdolliset tuntiperuutukset seuran omien kisojen ja tapahtumien johdosta.

Syyskaudella valmennusta tulee viikonpäivästä riippuen 16 - 18 viikkoa

Kevätkaudella 19 - 21 viikkoa

Poikkeus päivät näkyvät kausikalenterissa. Tapahtumien johdosta tapahtuvista peruutuksista tiedotetaan vielä erikseen seuran facebook sivuilla ja www sivuilla.

Hinnat alla ovat maksimihintoja. Poikkeuspäivät voivat aiheuttaa hintaan muutamien kymppien muutoksen alaspäin.

Syksy 18 viikkoa ja kevät 21 viikkoa.

Minitennis ja miditennisSyysKevät
1h/viikko252€294€
2h/viikko504€588€
3h/viikko756€882€
Juniorit
1h/viikko288€336€
2h/viikko576€672€
3h/viikko864€1008€
Aikuiset
1h/viikko351€409,50€
2h/viikko702€819€

Ensikertaa aloittaville järjestetään kauden aluksi starttikurssi jonka johdosta hinnat on syyskaudelta: (1h/viikko)

280€ mini- ja miditennis
320€ junioreilla
390€ aikuisilla

POISSAOLO VALMENNUSTUNNILTA

Korvaustunteja ei poissaoloista järjestetä.

Vain pitkäaikaiset poissaolot (3 vkoa tai enemmän) sairauden takia korvataan hyvityksenä valmennusmaksuissa. Näissä tapauksissa vaaditaan lääkärin kirjoittama A-todistus.
Pitkäaikaiset poissaolot ja maksuhyvitykset käsitellään hallituksessa.

Ilmoittautuminen

Jos olit jo viime vuonna valmennuksessa, niin sinun ei tarvitse ilmoittautua uudelleen. Tarkista vain ryhmäsi aika valmennusryhmistä.