Toiminta

Valmennustoiminnan ohella tennisseura tarjoaa kilpailu- ja senioritoimintaa sekä toimivan mailahuollon.

Perinteisesti seura järjestää aikusille ja junioreille kahdet seuran sisäiset kilpailut vuodessa: marraskuussa pidettävät marraskisat ja huhtikuussa pidettävät synttärikisat (seura perustettu 8.4.1976). Kisoissa löytyy sarjat mini- ja miditennikseen sekä junnujen ja aikuisten koko kentän sarjoihin. Seurassa toimii myös edustusjoukkueita divaritasolla ja seniorisarjoissa. Kesällä 2013 uutuutena aloitettiin junnujen kesäsarja sekä ns. kilpapelaajien kesäsarja. Kilpapelaajien syyssarja pyörii parasta aikaa.

Seuran senioritoimintaan ovat tervetulleita kaikki seuran aikuisjäsenet.Toiminta keskittyy hallikaudelle, jolloin järjestetään peli-iltoja klubi-iltojen nimellä. Lisäksi joulukuiset sekanelipeliparein pelattavat kinkkukisat ovat jo muodostuneet perinteeksi Tuusulan Tennishallilla.

Seuran mailahuollosta vastaa Jukka Mattsson. Voit jättää mailasi (tennis, kössi ja sulkapallo) tennishallin henkilökunnalle, joka välittää mailat Jukalle. Huollattamalla mailasi seuran mailahuollossa tuet samalla seuran junioritoimintaa.