Kansalliset kilpailut

Suomessa järjestetään paljon kansallisia kisoja joihin jokaisella tennisseuran jäsenellä on oikeus osallistua. 

Kilpailuihin ilmoittautuminen ja niissä käyminen on kunkin pelaajan / vanhemman oman aktiivisuuden varassa. Valmentajat harvemmin muistuttelevat kilpailuista, mutta kilpaileminen on todella opettavaista ja iso osa tennistä jota kannattaa myös kokeilla.

Alkuun  pääsee tennisässän nettisivustosta etsimällä kilpailun jossa pelataan D-luokka, tai juniorin ollessa kyseessä oikea ikäluokka. Jos aloitteleva juniori on jo noin 12-14v on D-luokka todennäköisesti vastustajien osalta helpompi sarja aloittaa.

 

Lisää käytännön tietoa:

Liiton sivuilta: http://www.tennis.fi/kilpailut/pelaajat/

Tennisässän osoite johon kirjaudutaan ja jossa ilmoittaudutaan kisoihin: http://www.tennisassa.fi/

 

Kilpailulisenssin hinta vuonna 2014 on 27 euroa aikuisilta ja 12 euroa junioreilta (vuonna 1996 ja sitä myöhemmin syntyneet). Se on voimassa 31.12.2014 asti.

 

Kilpailulisenssin hankkiminen ja maksaminen
Kilpailulisenssi maksetaan verkkomaksuna Ässä-tulospalvelujärjestelmän http://www.tennisassa.fi/ kautta. Verkkomaksu toimii kaikkien pankkien osalta. Mukana on myös luotto-ominaisuus. Verkossa voi maksaa vain yhden pelaajan kilpailulisenssin kerrallaan, sillä kunkin pelaajan maksulla on oma viitenumeronsa.


Jos et omaa pelaajanumeroa, toimi näin

Mene ÄSSÄn etusivun ylävalikossa kohtaan KIRJAUDU ja klikkaa sitä.
Jos Sinulla ei ole vielä pelaajanumeroa, rekisteröidy kirjoittamalla kaikkiin kohtiin niissä kysyttävät tiedot (nimi, henkilötunnus, osoite jne.)
Jos Sinulla on jo pelaajanumero, mutta haluat päivittää esim. yhteystietosi, anna itsellesi salasana, jossa on 7-10 merkkiä.

Kun olet kirjautunut sisälle, valitse kohta OMAT TIEDOT, jossa nimesi on jo luettavissa.
Tästä kohdasta pääset tarkastelemaan tietojasi, korjata, jos jotkut tiedoista ovat muuttuneet sekä maksamaan K-jäsenmaksun verkkomaksuna (Maksa K-jäsenyys-painike). Verkkomaksu toimii kaikkien pankkien osalta. Mukana on myös luotto-ominaisuus


Pelaaja, jolla on jo pelaajanumero
Mene ÄSSÄn etusivun ylävalikossa kohtaan Kilp.lisenssin ja Seniori-jäsenmaksun maksaminen pankkitunnuksilla ja klikkaa sitä. Syötä pelaajanumerosi tai sukunimesi ja klikkaa Hae -laatikkoa. Pääset valitsemaan omat tietosi ja voit edetä maksamiseen.
Valitse vuosi, jonka haluat maksaa ja paina Seuraava. Tämän jälkeen valitset verkkopankkisi ja voit maksaa lisenssin. Se tulee voimaan heti maksun maksettuasi ja antaa oikeuden osallistua liiton kilpailukalenterissa oleviin kilpailuihin ja sarjatennikseen vuonna 2014. Maksaessasi tarkista, että yhteystietosi ovat ajan tasalla ja päivitä muuttuneet kohdat.