Kesän 2015 neluriliiga on nyt saatu päätökseen

3.9.2015

Neluriliigan kärkikolmikko: Tiina Penttilä (vas.), Satu Heino (kesk.) ja Tiina Aalto (oik.)
Neluriliigan kärkikolmikko: Tiina Penttilä (vas.), Satu Heino (kesk.) ja Tiina Aalto (oik.)

 Isot kiitokset kaikille peleihin osallistuneille!

Liigan voittajaksi selviytyi huiman taistelun jälkeen Satu Heino ainoastaan yhden pisteen erolla kakkoseksi tulleeseen Tiina Penttilään! Kolmanneksi tuli Tiina Aalto. Parhaan pistekeskiarvon (5.83) saavutti viime vuoden voittaja Laura Taipale, tosin vain 12:lla pelatulla ottelulla. Tunnustuksen pelitaidoista ansaitsee myös Petri Huhti, jonka pistekeskiarvo 5.65 oli ylivoimainen enemmän otteluita pelanneiden joukossa. Neluriliigan pääasiallisena tavoitteena on kuitenkin saada ihmiset pelaamaan enemmän tennistä, joten tänäkin vuonna tärkein menestyksen avain oli ennen kaikkea aktiivinen osallistuminen.

Kaiken kaikkiaan kesän 2015 neluriliiga oli menestys, mukaan saatiin useita uusia pelaajia ja pisteet jakautuivat viime vuotta tasaisemmin isommalle joukolle. Kesän aikana pelattiin tasan 100 ottelua ja ainoastaan kolmena heinäkuun iltana otteluita pelattiin vajaalla kaaviolla. Ottelut olivat tasaisia ja etenkin tunnelma otteluilloissa oli kovasta kilpailusta huolimatta jälleen rento ja lämminhenkinen. Kiitokset aktiivisuudesta!

Lopullinen sarjataulukko täällä: https://dl.dropboxusercontent.com/u/23677074/ttsneluriliiga/ttsneluri2015-tulokset.html . 

Päätän täältä tähän. Pasila: porilaisten marssi! ;-)

-Pauli Byckling