Syksyn / talven valmennusryhmät

14.8.2015

Vihdoin olemme saaneet asioita sovituksi niin paljon, että ryhmät voidaan julkaista.

 

Aikataulutoiveitanne on pyritty ottamaan huomioon niin paljon kuin mahdollista. Suuri osa aikuisvalmennukseen ilmoittautuneista on toivonut tunteja arki-illoiksi. 

Olemme tehneet tämän toiveen toteuttamiseksi järjestelyjä.

 

Kuten ehkä olette kuulleetkin tai lukeneet niin Tuusulan tenniskeskus on laajentumassa ensi vuoden aikana. TTS:lle tämä tarkoittaa hienoa asiaa eli että saamme käyttöömme yhden lisäkentän. Näin voimme parantaa sekä valmennuksen määrää, että laatua kun kenttä resurssimme paranevat olennaisesti. Kentän valmistumisen aikataulu ei ole  varmistunut. Tällä hetkellä viimeisin kuultu tavoite on kevään aikana. Toivottavasti mahdollisimman aikaisin keväällä Kun kuulemme asiasta lisää niin tiedotamme asiasta hetimmiten. Kuitenkin pyrimme tässä vaiheessa jo lisäämään arki-iltojen tunteja. Tämä tapahtuu väliaikaisjärjestelyllä. Osa ryhmistä aloittaa talvikauden Hiekkaharjun tenniskeskuksessa Tikkurilan kupeessa. Sieltä onnistuimme löytämään vapaata aikaa arki-iltaisin ja saimme sovittua hallin kanssa hinnasta jolla pystymme valmennusta järjestämään.

 

Tuntikartassa, joka löytyy seuran www-sivujen etusivulta oikealta ylhäältä, on kaikki ryhmät. Siellä on myös muutamia värikoodeja. 

Eli keltaisella on merkitty vielä tällä hetkellä vapaana olevat valmennustunnit jotka ovat Tuusulan tenniskeskuksessa. Näitä ei olla saatu täytettyä, koska ilmoittautumisen yhteydessä kysytyissä aikatauluissa ei ole ollut tarpeeksi henkilöitä joille nämä ajat olisivat sopineet.

Nyt jos tilanne on muuttunut ja tuntuisi, että voisitkin ottaa tunnin jostain noista keltaisista ajoista niin lähetä sähköpostia asiasta minulle.

Oranssilla on taas mahdollisia tunteja Hiekkaharjussa. Sama toimintamalli näiden kanssa. Jos tuntuu, että jokin tunti sopisi hyvin niin laittakaa sähköpostia.

 

Sitten TÄRKEÄ asia. Tarkista tuntikartasta omat tuntisi. Jos ne eivät jostain syystä sovikkaan tai nimesi puuttuu vahingossa kokonaan niin laita pikimmiten minulle sähköpostia. 

 

Huomioi myös, että tunteja voi olla enemmän kuin yksi merkitty, mikäli et halua määrää joka sinulle on merkitty lähetä siitä myös sähköpostia.

 

Loppuun vielä pahoitteluni kaikille, että tämä julkaiseminen meni näin viime tinkaan. Tänä vuonna palapelin sovittaminen oli erityisen kinkkinen ja kun samalla haluttiin parantaa tarjontaa ja aloittaa valmistelut uudelle kentälle siirtymiseen niin liikkuvia osia vain on paljon.

 

Uskoisin, että tästä saadaan hyvä järjestely. 

 

Tervetuloa talven valmennukseen