2017 Kesäsarjat

ULKOKAUDEN 2017 SARJATENNIS JA HARRASTELIIGA

Ulkokauden sarjatenniksen ja Harrasteliigan pelikausi on 1.6.- 20.8.2017. Huom! Aloitusaikaa on siirretty aiemmasta myöhemmäksi!

Sarjatennis: Kaikki vanhat joukkueet ovat automaattisesti mukana sarjatenniksessä. Mikäli vanha joukkue haluaa vetäytyä tai uusi ilmoittautua, tulee se tehdä sähköpostilla osoitteeseen:raisa.tornroos@tennis.fi viimeistään 30.4.2017. Sarjaohjelma on valmiina 15.5.2017. Ulkokauden nousukarsinnat pelataan viikonlopun 1.-3.9.2017 aikana.

Harrasteliiga: Kaikkien joukkueiden tulee ilmoittautua mukaan Harrasteliigaan. Vanhat eivät ole automaattisesti mukana. Ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään 30.4.2017 verkkosivunwww.tennis.fi/harrasteliiga  kautta.

Liiton sarjamaksu joukkueesta on 90€

"Harrastepelaajien joukkuealuemestaruussarja" –  Harrasteliiga jatkuu ulkokaudella 2017.

Tarkoitus on palvella harrastepelaajia (niin aikuisia kuin junioreitakin) mielekkään tasoisilla otteluilla, jotka on helppo järjestää. Toiminta on siis alueellista, ja ottelut pelataan aikapeleinä (yhteen otteluun varataan tunti aikaa). Yhdessä sarjaottelussa pelataan kaksi 2-peliä ja yksi 4-peli. Miehet ja naiset pelaavat omissa sarjoissaan. Pelaajien taso saa olla ilmoittautumishetkellä korkeintaan C-luokkaa. Lohkovaiheen jälkeen alueen lohkojen voittajat pelaavat alueen mestaruudesta.

Joukkue saa koostua muutenkin kuin samaa seuraa edustavista pelaajista. Kaikkien pelaajien tulee kuitenkin olla jonkin seuran jäseniä. Voitetut ottelut kerryttävät normaaliin tapaan ranking pisteitä. Tämän sarjan lisäksi pelaaja voi pelata myös yleistä sarjatennistä.

Joukkueen sarjamaksu on 90e/joukkue. Tämä maksu sisältää kilpailulisenssin tämän sarjan pelaamiseen. Erillistä kilpailulisenssiä ei siis tarvita mikäli pelaaja ei osallistu muuhun viralliseen kilpailutoimintaan. Joukkuemaksu laskutetaan joukkueen yhteyshenkilöltä. Kotijoukkue vastaa ottelun kenttä- ja pallokuluista.

Suositus on, että joukkueessa olisi mukana 3-5 pelaajaa, toki mukaan mahtuu enemmänkin.

Säännöt löytyvät: http://www.tennis.fi/kilpailut/tennisliiga+sarjatennis+ja+harrasteliiga/harrasteliiga+ulkopelikaudella/

Terveisin,

Raisa Törnroos-Heinonen
Tennisliitto, kilpailupäällikkö

Ulkokauden kenttämaksut sarjapelaajille.

Seura veloittaa siis massakentän ja hiekkatekonurmen harjoitus- ja kilpailukäytöstä 30€/pelaaja (poislukien juniorit).

Lasku lähetetään seuran toimesta pelaajille kesän jälkeen.

Maksua vastaan saa sitten kenttiä käyttää muulloinkin kunhan vain varmistaa ja varaa kalenterista vapaan ajan.

Ohjeitusta: https://tuusulantennisseura.sporttisaitti.com/kesa-2015/ulkokentat/varauskalenteri/