SUOSITUT TENNISKESÄLEIRIT 5 – 15 VUOTIAILLE

Viikko I     4.-  8.6.

Viikko II  11.- 15.6.

Viikko III 18.- 21.6.

Tuusulan Tennisseura järjestää 5–15-vuotiaille lapsille hauskat ja liikunnalliset tennisleirit, mitkä pidetään Sahankulman ulkotenniskentällä.

Leireillä saa oman kokemuksen tasoista oppia alkeisopetuksesta kilpavalmennukseen. Leirivaihtoehtoja on kaksi, aamupäivä 9 –12 ja kokopäivä 9–15.

Leiriläiset jaetaan iän ja kokemuksen mukaan ryhmiin. Päivittäin ohjelmaan kuuluu paljon tennistä sekä muuta liikuntaa.

Ohjaajia on noin yksi ohjaaja neljää lasta kohti.

Ilmoittautuminen kaikille leireille.

Hinnat

AamupäiväKokopäivä
I ja II (5 päivää)159€239€
III      (4 päivää)131€195€

Hinta sisältää

vakuutuksen ja Tuusulan Tennisseuran jäsenyyden vuodeksi 2018

Omakustanteinen ruokailu Sahankulmassa valmentajien johdolla, maksaa noin 5-10 €/päivä riippuen mitä lapsi valitsee lounaaksi.

Jäsenalennus 20€

Sisaralennus 10€

Alustava ohjelma
klo 9 kokoontuminen kentälle

aamupäivä-leiri
tennistä 2h
muuta liikuntaa/leikkejä 1h

koko päivä-leiri
tennistä 2h
muuta liiikuntaa/leikkejä 1h
ruokailu ja lepotauko 1h
tennistä 1h
muuta liikuntaa/pelejä 1h

Varusteet
Sään mukaiset urheiluvarusteet ja jalkineet. Tennismailoja saa lainaan seuralta.

Kurssi-ilmoituksen peruuttaminen
pe 19.5 asti peruuttaminen on maksutonta, sen jälkeen perimme kurssin hinnasta 50 %.  Jos sinulla on lääkärintodistus, peruutus on maksuton.