Ajankohtaista

Massakentille on nyt saatu väliaikainen letku, joka on vedetty kentälle tennishallin ja jäähallin välisessä olevasta palopostista (löytynee letkua seuraamalla). Paloposti avataan kastelun ajaksi ja suljetaan välittömästi sen jälkeen. Painetta ei saa jättää päälle ettei satu vahinkoja!
Kunnan vesipumppu Urheilukeskuksessa on rikki ja korjataan mahdollisimman pian. Maanantai-iltana saimme kasteluapua Tuusulan VPK:lta, joita kiitämme hyvästä yhteistyöstä.
Järvenpään Tennisseuran järjestämissä kansallisissa kisoissa seuran pelaajia osallistui 2p MC, MD ja NC sekä 4p MB–luokkiin.
Kaikille avoin ilmoittautuminen ensi kauden (2013-2014) valmennukseen on alkanut. Paikat täytetään ilmoittaumisjärjestyksessä.