Ajankohtaista

Jos haluat vielä mukaan tennisvalmennukseen, ota yhteyttä Anssi Lindqvistiin anssi.lindqvist@tuusulantennisseura.fi.
TTS on sopinut Keski-Uusimaa lehden omistaman massakentän käytöstä kesälle 2014. Yhteistyöllä haluamme tiivistää seuran ja K-U:n välistä yhteistyötä ja luoda seuran jäsenille entistä enemmän vaihtoehtoja harrastaa tennistä hyvissä olosuhteissa myös kesällä.
Tämä merkitsee pieniä poikkeusjärjestelyitä Tuusulan Tenniskeskukselle ajettaessa torstaina 29.5. ja perjantaina 30.5. Alkuviikosta varsinaista pysäköintivalvontaa ei vielä ole. Lauantai 31.5. ja sunnuntai 1.6. kuuluvat jo kesäaikaamme, joten halli on niinä päivinä suljettu. Jos olette mainittuina päivinä (29.5. tai 30.5.) tulossa autolla pelaamaan niin kertokaa liikenteenohjaajille menevänne tennishallille. Hallilta saa pysäköintilipun ja sen antamalla ULOSAJETTAESSA ei pysäköinnistä tarvitse maksaa.