Ajankohtaista

TTS on sopinut Keski-Uusimaa lehden omistaman massakentän käytöstä kesälle 2014. Yhteistyöllä haluamme tiivistää seuran ja K-U:n välistä yhteistyötä ja luoda seuran jäsenille entistä enemmän vaihtoehtoja harrastaa tennistä hyvissä olosuhteissa myös kesällä.
Tämä merkitsee pieniä poikkeusjärjestelyitä Tuusulan Tenniskeskukselle ajettaessa torstaina 29.5. ja perjantaina 30.5. Alkuviikosta varsinaista pysäköintivalvontaa ei vielä ole. Lauantai 31.5. ja sunnuntai 1.6. kuuluvat jo kesäaikaamme, joten halli on niinä päivinä suljettu. Jos olette mainittuina päivinä (29.5. tai 30.5.) tulossa autolla pelaamaan niin kertokaa liikenteenohjaajille menevänne tennishallille. Hallilta saa pysäköintilipun ja sen antamalla ULOSAJETTAESSA ei pysäköinnistä tarvitse maksaa.
Päättäjäiset pidetään aikaisemmasta ilmoituksesta poiketen Sahankulman hiekkatekonurmikentillä klo 15 eteenpäin. Kentät ovat siis tennisseuran käytössä klo 14.30-18.